Jeg har haft travlt med familieforøgelsen – den 25/3 fik jeg en fantastisk lille søn:) Samtidig har jeg i de sidste måneder haft fire dejlige frederiksborgheste i træning.

Hold da op det har været lidt af en udfordring!

Hestene har været både søde og dygtige, og heldigvis har mine dygtige elever hjulpet med at ride hestene. Dog har det været virkelig svært for mig pludselig at måtte affinde mig med ikke at kunne selv! At være den der står på jorden og dirigerer i stedet for bare at sætte mig i sadlen og træne ridningen selv. Men både som højgravid og lige efter et kejsersnit er det helt umuligt at tilride ungheste.

De er hver især helt unikke

Heldigvis er hestene nu trænede, en er allerede solgt, og tre hopper er klar til salg og søger nye gode hjem. De tre hopper er forskellige og har hvert deres temperament. En er meget fremadgående, smidig, fin i gang og bygning og egnet til dressuren. En er meget rolig, robust, stærk og helt stabilt gående, og den er helt klart egnet som terapi eller handicaphest.

De har alle været trænet med WHC-metoden og har nu et solidt træningsfundament. De er velegnede til horsemanship, da lederskabet er på plads. De er samarbejdsvillige, tillidsfulde, følger frit fra jorden og kan rides i en cordeo. Selvfølgelig er de også velegnet til almen ridning og til at fungere i sporten, de er trænet i grunddressuren og introduceret til terræn.

Så søger du eller nogen, du kender, en ny hest, så er de her et supergodt bud:)

Og nu kommer maj:)

Heldigvis jeg snart på banen igen og åbner for nye heste allerede i maj. Sommeren er også på vej, solen skinner, og jeg aner en travl sæson forude. Jeg har allerede mange heste på ventelisten.

Og mit sommerprogram

Som altid glæder jeg mig utroligt meget til mine sommerkurser og horsemanship camps for børn og voksne.
Sommerprogrammet finder du på forsiden.