Teambuilding

Hvad er det allervigtigste, når du skal bygge et godt team op, eller når du skal have et team til at yde det allerbedste med topresultater.

When Horses Choose sætter fokus på samarbejdet mellem hest og menneske – et fokus, du kan trække direkte over i et team. Hvor befinder du dig i gruppen? Hvordan er din rolle i hierarkiet? Hvordan opnår du dine personlige mål, mens du også sikrer det bedste for gruppen?

Træningsmetoden giver jer mulighed for at tage afsæt både i jer selv og i gruppen. Når I arbejder med heste, bliver kropssprog og signaler knivskarpe, for hestene reagerer prompte og afspejler med det samme den måde, I kommunikerer på.

Og heste kan ikke fake eller lefle. De reagerer på det, de umiddelbart oplever uden at analysere. De reagerer på, om du virkelig vil og gør det, du siger.

Træningen gør det synligt for dig, hvor du står stærkt, og hvor du står svagt i gruppen, hvornår du bliver lyttet til, og hvornår du kan flytte noget i gruppen. Det giver dig mulighed for at ændre dit kropssprog og din attitude, så du kan sætte nye mål for dig selv og gruppen.

Se Mias priskatalog →