Om Mia

Mia Lykke Nielsen begynder der, hvor andre stopper, og hun giver aldrig op.

Hun kalder en hest for en hest og en spade for en spade. Hun læser heste, som andre læser bøger. Hun går sammen med dem i årevis, igennem svedent vildnis og på glatte bjergstier, når det er det, der skal til. Sover sammen med dem, når de er syge. Danner en flok, når de er ensomme. Ordner selv hovene, når smeden giver op. Skaber så stor tryghed, at hesten står helt stille og helt fri, når tandlægen fjerner en knækket tand.

300 vilde heste i Californien er hendes læremestre. Af dem har hun fået den unikke viden om heste og deres adfærd, der gør hende i stand til at kunne tæmme og træne fem af præriens vilde mustanger til rolige og trygge familieheste på en måned.

Læg dertil Mia Lykke Nielsens store kendskab til og mange års arbejde med, klassisk dressur, akademisk ridekunst, hestens anatomi og biomekanik.

Mia Lykke Nielsen er en ener, der får hesteejere fra hele Norden til at sende deres ungheste, springheste, dressurheste, rideheste, vilde heste, farlige heste, misforståede heste, problemheste og opgivede heste til hende og hendes gård syd for Skælskør.

*